Πιστεύω για τον εαυτό μου! (Φύλλο αυτοαξιολόγησης νηπίου)

self evaluation

Καθώς βρισκόμαστε στη μέση περίπου της σχολικής χρονιάς, παράλληλα με τις παρατηρήσεις και τις καταγραφές μας για τους μικρούς μαθητές, θα είχε ενδιαφέρον να  βοηθήσουμε τα παιδιά να συμπληρώσουν και ένα φύλλο αξιολόγησης του εαυτού  τους! Η/Ο εκπαιδευτικός εξηγεί και διαβάζει στο παιδί τα πεδία στον πίνακα, κι εκείνο χρωματίζει το προσωπάκι που πιστεύει ότι του ταιριάζει αναλόγως. Η συμπλήρωση του φύλλου αυτού είναι  μια καλή αφορμή για μια κατ’ιδίαν συζήτηση εκπαιδευτικού-νηπίου και φυσικά μια καλή ευκαιρία για λίγο ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους!

Ύστερα από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο καταλήξαμε  στο ακόλουθο απλό φύλλο αυτοαξιολόγησης και σας το προτείνουμε:

“Πιστεύω για τον εαυτό μου! (Φύλλο αυτοαξιολόγησης νηπίου)”

Πηγές

create-abilities.blogspot.gr

fun-in-first.blogspot.gr

Η εικόνα από τον πίνακα Dream illustrations στο Pinterest

 

About Ηρώ Παπαδοπούλου

Αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Σχολή (Τμήμα Νηπιαγωγών) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996. Κατάγομαι από τα Ιωάννινα, όπου και εργάστηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 1996 έως το 2000. Έκτοτε ζω με την οικογένειά μου στην Κέρκυρα και εργάζομαι σε δημόσιο Νηπιαγωγείο. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο: info@meleniro.gr
Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Με βοηθάνε πολυ αυτα που διαβαζω

  2. Τζενη Ριζηνου

    Νομιζω οτι κανετε εξαιρετικη δουλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.